Het hoogstnoodzakelijke en datgene
waar je het meeste nut van hebt.

Avontuurlijke kanovakantie in Nederland.

kano_avontuur_uitrusting

De uitrusting die wij je adviseren, is met zorg samengesteld.


Wat je nodig hebt en wat je beter thuis kunt laten, komt uitgebreid aan bod in de kano-instructie die je vooraf thuisgestuurd krijgt. Niets wordt er vergeten. Uit eigen ervaring weten we dat het belangrijk is om vooral niet teveel aan gewicht bij je te hebben. Anders wordt de tocht onnodig zwaar en wordt deze als niet leuk meer ervaren. Er wordt daarom gevaren in een koersvaste driepersoons lichtgewicht kano van aluminium.

De uitrusting die minimaal nodig is voor deze vakantie bestaat o.a. uit een lichtgewicht tent, zelfopblazende slaapmatjes, kookgerei en waterdichte zakken en tonnen om jouw kostbare spullen in te bewaren. Iedere deelnemer krijgt een zwemvest aangemeten en een peddel die het beste bij hem of haar past. Bij de kano is een klein karretje verkrijgbaar die je kunt gebruiken om de kano over het land te transporteren bij bijvoorbeeld een gestremde sluis.

Ook kan het handig zijn om bij een camping de kano uit het water te halen en op het karretje naar de tent te rijden. Om te kunnen koken zou je een pan, geschikt voor houtvuur, keukengerei voor in de natuur en een koffiekan voor een lekker bakkie troost mee kunnen nemen. Kies je voor het koken op een houtvuurtje, dan zorgen wij voor het brandhout dat daarvoor nodig is.

Ben je zelf niet in het bezit van deze uitrustingsstukken, dan kun je die apart bij ons huren.
Zie ook de prijslijst.