De kids zullen zich niet vervelen tijdens deze leuke, actieve kano trektocht met de kinderen.


Een actieve vakantie met de kids in Nederland.

kano_avontuur_kinderen

kanotrektocht offerte

Een actieve vakantie met de kinderen in eigen land.


Een kanovakantie in Nederland is een ideale actieve vakantie om met de kinderen te gaan beleven.
Samen op ontdekkingsreis en bovendien iets ondernemen wat een ander maar zo even niet doet.

De vakantie is in eigen land, dus lekker dichtbij. De kids zijn nog heerlijk uitgerust als je aan deze avonturenvakantie begint. Voor wie dat wil, is er een eigen kinder programmaatje in de vorm van een routeboekje met daarin de route en wetenswaardigheden over de natuur, de omgeving en de plaatsjes onderweg.
 

Korte etappes.

 
De meeste etappes zijn bewust kort gehouden, zodat je onderweg eens wat vaker met de kids uit de kano kunt stappen. Je komt al vroeg aan op de plaats van bestemming, zodat je daar nog tijd hebt om iets leuks met ze te gaan ondernemen. In de routebeschrijving geven we aan welke leuke dingen er in de buurt zijn.

Kinderen, vakantie en avontuur.

 
De meeste kinderen vinden het leuk om op avontuur te gaan. En als de ouders hun kinderen onderweg bij de route, de natuur en het eten maken betrekken, wordt de kanovakantie een gegarandeerd succes.

Koken op het kampvuur.

 
De kinderen zullen het ongetwijfeld fantastisch vinden om mee te mogen helpen met het avondeten. Het  kampvuur opstoken, de groenten snijden, alles onder het toeziend oog van een ouder of begeleider.
Samen een potje koken op het kampvuur en smullen maar. Welk kind laat nu zijn of haar eten staan dat het zelf met plezier gekookt heeft?

Bezigheden onderweg.

 
Onderweg of op de camping kan er een hengeltje uitgegooid worden. Deze wordt met de canadese kano meegeleverd. Evenals een schepnetje en een onderzoekspotje om zelfgevangen diertjes in te bestuderen.

kanotrektocht offerte

Weekendje weg, week of midweek kanovaren met de kinderen.


Je zou er voor kunnen kiezen om een week lang te gaan kano├źn. Maar een midweek of (lang) weekend behoort ook tot de mogelijkheden.
Alle kanotrektochten zijn hartstikke leuk om te doen. Op diverse overnachtingsplekken zijn speelmogelijkheden voor de kinderen aanwezig of in de buurt ervan.

Lijkt deze actieve vakantie met de kinderen jou wel wat? Klik op de contactbutton voor informatie of om te kunnen boeken.